Kontra-nebuloze

14 Sep, 2010

Krugovi u žitu #2

Generalna — Autor sopran87 @ 12:22

Inspirisan komentarima sa prošlog posta, moram da nastavim sa ovom temom. I dalje neke stvari ne štimaju, a raštimovane pojmove nikako ne volim.

Npr, nismo se uopšte posvetili svrabu u levom dlanu! Kao što reče zalutala, ona uvek dobije neke novce kad je svrbi levi dlan. Ja imam drugi problem. Kada me zasvrbi rožnjača tokom punog meseca leti nadjem neke pare :-) Zalutala, samo imaš sreće, nema to veze sa dlanovima...

Ako pomenemo prolazak ispod merdevina nešto tu nije u redu. Dobro bre sreću mu poljubim, pa oni jadnici što su pravili merdevine mora da su umirali kao blesavi... Već sam pominjao ogledala, crne mačke, šta još imamo... Jedenje sa noža! E to podržavam. Verujem da je to neka majka izmislila da joj deca ne bi jela sa noža i posekla se. Kažu da te tada prati nesreća ne znam koliko, ali ovo u principu ima mnogo opravdanije razloge.

Cicilz je rekla nešto za sedenje na ivici stola. I to podržavam vala. Šta bi bilo kada bi se prevrnula zajedno sa stolom? Mislim da je i ovde prste umešala neka zabrinuta majka... Dajte još neke primere, ja uživam u analizi ovoga :-)


Komentari

 1. E, sad cu da ti objasnim ovo za ogledala. Veruj mi, u dalekoj proslosti, onaj ko bi razbio ogledalo zaista nije imao srece 7 godina. Strasan maler! Zasto? Zato sto su ogledala bila mnoooooooogo skupa i tesko onom ko bi ga razlupao. Sluge su za takav cin morale besplatno da rade narednih 7 godina za svoje gospodare. Ziva istina! Pa sad ti kazi da to nije maler.

  Autor mira kuglof — 14 Sep 2010, 15:13

 2. .

  Autor мрле — 14 Sep 2010, 19:30

 3. Ili kad ustanete na levu nogu, prati vas nesreca ceo dan. A sta je sa levacima? Ja kad sam bio mali, prvo sam naucio da pisem levom rukom, ali onda me majka uz veliku muku naucila da vise koristim desnu nego levo, jer je verovala da su levaci "levaci". Kod nas se jos u kraju za nekog glupog, prostog ili smotanog kaze dda je levak, ma pusti ih to su sve levaci. Da li ovo ima veze sa politikom :)))

  Autor milosh — 23 Sep 2010, 09:08

 4. kad razbijes ogledalo moras jebat ciganku da bi dobio 7 godina srece

  Autor Problem sa hemoroidima — 01 Okt 2011, 00:21

 5. I’m writing to let you know what a helpful discovery my cousin’s daughter experienced going through your web site. She figured out a wide variety of issues, which include what it is like to have an amazing helping style to let others with no trouble gain knowledge of specific problematic matters. You actually exceeded her desires. I appreciate you for showing these invaluable, healthy, revealing as well as cool tips about this topic to Mary.

  Autor cheap uggs — 20 Okt 2011, 08:58


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu