Kontra-nebuloze

Malo o golfu

Video — Autor sopran87 @ 16:54

Madjija

Video — Autor sopran87 @ 12:25

Ovaj post je poseban. Molim mladje od 18 godina da ga ne gledaju. Napomena: Ovo što ćete ovde videti nikako ne pokušavajte kod kuće, ne predlažite drugima i... ma da predjemo na post.

Ako ste ikada želeli da budete siti para, mislim da sam našao rešenje za to. 

 (Dalje)

Ostati u toku

Video — Autor sopran87 @ 14:13

Odličan dan za dinamiku! Sada bih seo za šank, popio bih nešto. Možda neki koktel... Ali! Ne da mi ga zbućka neki namršteni čova, hoću da uživam u posmatranju njegovog nastajanja!

 (Dalje)

Vredi pokušati

Video — Autor sopran87 @ 20:27

Razmišljao sam da li ovo da postavim, pa posle rekoh "Što da ne!". Ovo je deo pesme Crna kutija koju sam napisao pre nekoliko meseci, otpevan i snimljen. Za početak nije loše, možda ću se sledeći put malo više potruditi, sada me je mrzelo i da je odsviram do kraja :-) Ovo je inače prva pesma koju sam napisao, i prirasla mi je k srcu, iako nema posebnu ličnu priču u pozadini.

I nemojte da mi komentarišete glas, uvek ispadne nekako čudan kada je sniman :-)

 


Tri budalaštine i ljubavna pesma

Video — Autor sopran87 @ 11:52

Vreme je! A mi se ponašamo. Sve je lepo dok ima dinamike, kada ona nestane, postaje.... statično?

Mislim na video-klipove. Svi volimo da pogledamo nešto interesantno i da posle prepričavamo drugima (ili to samo ja radim?).

Uglavnom, broj 1 za danas je, ni više ni manje - tranvestit. Da li je žena ili čovek u originalu nemam pojma, liči i na jednu životinju i odlično je imitira. Mada, ima i perje na sebi, ma prava pina-kolada! Čak ni pesma nije loše izvedena, ali ona je totalno nebitna u priči:

 (Dalje)

Pseto, svadba i tange

Video — Autor sopran87 @ 12:23

Odavno se nismo pozabavili ni interesantnim klipovima, i mogu vam reći da me je uhvatila panika kada sam saznao da je tako! Te sam morao nešto postaviti. :-)

Prvi klip na koji sam danas naišao me je fino nasmejao. Polu-pas, polu-čovek! Potpuno nova ideja medju milijardu već postavljenih, vredi pogledati...

 (Dalje)

Auto-servis

Video — Autor sopran87 @ 16:23

Da li ste ikada ostavljali automobil u ovlašćenom servisu? Nemojte više! Ja sam zadivljen ovim predivnim gestom jednog od radnika koji je trebao da popravlja nečija kola. Osim što ih popravlja, on ih i testira! Ali bukvalno.

Ali vozač je tu pobedio, kakva ideja sa kamerom...

 


 


Malo smeha!

Video — Autor sopran87 @ 17:32

Malo smeha nije na odmet :-) Meni je ovo savršeno, neponovljivo, klasičan primer kretenizma koji me zasmejava...

P.S. Hvala Marku za video!


Globalno zagrevanje je laž!

Video — Autor sopran87 @ 11:57

Globalno zagrevanje je danas veoma popularna tema, svi prave planove kako da se odbrane od njega, uzimaju pare za razne kampanje, pokušavaju da dokažu da će nas vrlo brzo stići katastrofa, ali neko je otkrio da to nije istina! Konkretno mislim na podizanje nivoa mora, potop celih država, itd...

Vrlo jednostavan, ali merodavan primer?

Da li je stvarno cela ta kampanja samo još jedno uzimanje para?

I ako to jeste istina, kad ćemo stvarno osetiti posledice?


Lekcija Srpskog

Video — Autor sopran87 @ 12:50

Stranac koji uči svoje sunarodnike da pričaju Srpski? Bio je čovek u Srbiji, naučio je korisne fraze, i rešio da to prenese strancima koji su zainteresovani za naš jezik! Vrlo interesantno, ali da li je toliko poučno? Pogledajte...

 


O čemu se radi?

Video — Autor sopran87 @ 13:05

Šta je pošlo naopako?

Šta nije u redu?

Ne znam koji problem imaju u glavi, verovatno pokušavaju da imitiraju amere? I to je ok, dobro je kopirati nekog kad se radi o nečemu pozitivnom, ali ovo... Čak nisu ni crnci! Ma kakvi crnci, beli su kao sir! Rep je posebna vrsta muzike, nastala u američkom ghetto-u, i karakteristična je za afro-amerikance (da ne kažem crnce), njih sada svi kopiraju, i to je super, ali ovo... Mislim da bi prave izvodjače ove muzike bilo sramota kad bi ovo čuli. Poslušajte "repere", i vidite o čemu pričam! Svaki put se nasmejem! :-))


Zvezda u usponu!

Video — Autor sopran87 @ 00:47

Ona je rešila da postane zvezda, i nema sile da je spreči u tome! Možda niste čuli za Tanju Kovačić, ali ćete uskoro čuti, verujte mi... Potrudila se devojka, šta ćeš... I jel uspela? :-)))


Madonna-doslovno prevedeno!

Video — Autor sopran87 @ 21:31

Zoran kesić je još jednom pokazao svoju originalnost praveći ovakvu - budalaštinu :-) Ne znam da li se vama to svidja, ali mene je oduševilo! Apsurdno je, ali u tome je i fazon, pogledajte i nasmejte se slatko!


Sećate li se Pileta? :-)

Video — Autor sopran87 @ 00:13

Neponovljiva parodija na prodaju svega i svačega, na Top Shop-ove i ostale reklamne emisije. Pile tele shop! :-)


Da li je moguće da je ovo Nirvana?

Video — Autor sopran87 @ 21:00

Svi smo čuli "Smells like teen spirit" od Nirvane, i znamo kakva je pesma, kog je tipa. Ali ovo uopšte ne liči na to! Kakva odlična obrada Richard Cheese-a, slušajte reči i biće vam jasno da je to to, ali muzika, ritam? Mislim da nema veze...

 Powered by blog.co.yu