Kontra-nebuloze

09 Maj, 2010

Madjija

Video — Autor sopran87 @ 12:25

Ovaj post je poseban. Molim mladje od 18 godina da ga ne gledaju. Napomena: Ovo što ćete ovde videti nikako ne pokušavajte kod kuće, ne predlažite drugima i... ma da predjemo na post.

Ako ste ikada želeli da budete siti para, mislim da sam našao rešenje za to. 

David Blaine je poznati svetski iluzionista, a razlikuje se od Davida Koperfield-a po tome što je "čovek iz naroda", i stalno je u kontaktu sa ljudima. Neke je maltene bacao u nesvest, zatvarao je sebe u akvarijum i tu navodno izdržao 7 dana, čak su ga i živog sahranili i tu je izdržao nekoliko dana, da ne idem dalje. Čovek zna da napravi iluziju, a mi smo tu da mu se smešimo kao mladi majmuni i gledamo ga dok nam farba oči. Mada je mene baš briga, ja u tome uživam!

Ponekad se zapitam kako to radi, pokušavam da razmislim logično, ali ne, nema šanse. Prosto te netera da poveruješ da je magija. Ako nije magija u pitanju, kako je dodjavola uspeo da uradi ovo? 

Fascinantno, zar ne? Niko ne može da gurne ruku kroz staklo zlatare a da se ne oglasi alarm... Da ne pominjem potpuno nebitnu činjenicu da je pre toga nekako postavio sat unutra! Čovek je madjioničar i tačka. Hoćete još neki dokaz?

Dobro, ovo sa kartama je vrlo lepo za gledati, ali verujem i najlakše uraditi... Šta kažete za igru sa živim bićima?

Kažem ja, prosto i jednostavno, to je magija... Ili imate neko bolje objašnjenje? :-)

 


Komentari

 1. Nemam. Mađioničari su majstori iluzija, uvežbani do savršenstva, a to što poneki od njih rade graniči s nemogućim.

  Autor sanjarenja56 — 09 Maj 2010, 13:54

 2. Bas tako, kako god da sam pokusao sebi da objasnim ono sto oni rade, nisam uspeo ni da se priblizim :-) Svaka im cast...

  Autor sopran87 — 09 Maj 2010, 13:59

 3. Ne volim mađioničare, to su šarlatani i prevaranti a ja takve ljude ne podnosim.

  Autor poluuspavanka — 09 Maj 2010, 14:22

 4. wtf was that ???
  ono sa staklom i ovo sa piletom je - incredible ! :)

  Autor nastasja — 09 Maj 2010, 16:41

 5. sopran,
  dodeljujem ti titulu najoriginalnijeg blogera.
  Ostavio si me bez reci.

  Autor behappy — 09 Maj 2010, 19:22

 6. Ja sam vec rekla da je pravo uzivanja posetiti tvoj blog a sto se madjionicara tice...iluzija i mnoogooo vezbe. Vezbom do savrsenstva! Ma da mi ovo sa satom bas izgleda komplikovano. Poz :)

  Autor nesanica — 09 Maj 2010, 19:52

 7. Puluuspavanko, to su ljudi koji prevare ucine zanimljivim, ako nista drugo :-)
  Nastasja, ja mislim da bih se onesvestio kada bih video ono sa kokoskom uzivo, stvarno neverovatno!
  Behappy, hvala na lepoj tituli i komplimentima, meni je dovoljno da se tebi svidja to sto pisem :-) Trudicu se da je zadrzim!
  Nesanice, i tebi se moram zahvaliti na lepim recima, a slazem se i da je sve u vezbi. Ne mogu da zamislim koliko je zuba polomio dok nije uspeo ono sa novcicem... :-)

  Autor sopran87 — 09 Maj 2010, 23:32

 8. Ja sam jednostavno bez teksta. Neverovatno. Kako je samo njemu dobro u životu :)))

  Autor Charolija — 10 Maj 2010, 02:02

 9. Zamisli kako on moze da obmanjuje ljude, kad god mu se prohte :-) Ne znam da li ste culi za pricu sa Dejvidom Koperfildom, presreli ga neki krimosi i trazili mu pare. On lepo otvori novcanik, on prazan, izvrne sve dzepove, i oni prazni. Ovi krimosi pobegose zacudjeno, a Dejvid pozove policiju. Kada ga je policija pitala kako to da nije imao nista kod sebe, on rece da je samo napravio iluziju, da je imao 3 kreditne kartcie, par hiljada dolara, kljuceve od kola, i zlatan sat :-) Svaka cast!

  Autor sopran87 — 10 Maj 2010, 12:16

 10. Ma čekaj ti malo. Ja nisam u toku, ovo nije u redu. Nisi prijavio ovaj blog ili je to bilo dok ja nisam bila u Somboru.:)

  Autor Verki — 10 Maj 2010, 13:39


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu