Kontra-nebuloze

03 Apr, 2010

Slika govori par jezika

Slike — Autor sopran87 @ 12:51

Ovaj put će biti vrlo malo teksta. Dosta smo se čitali, ajde malo i da se gledamo... 

Reših da podelim sa vama svoje fotografije iz Tunisa, gde bejah prošle godine. Bilo je lepo, bilo je opuštajuće, i sve što je iole bacalo senku preko ova dva atributa sada je zaboravljeno. Imam običaj da džangrizam, no, taj će običaj sada biti u fioci.

 

Aerodrom

 
Ovo što ste gore videli je moje obećanje svakom foto-aparatu. Nisam mnogo putovao, ali kad bih isao negde slikao bih mesto sa kog polazim. Prija mi to, nemam pojma zašto.

 

Ako neko zna kako da opiše ovu sliku neka mi javi, ja nemam pojma, znam samo da je vrlo lepa. Mada ovde još nismo ni postigli punu visinu...

Apartman 

E a bilo je interesantno da nisu imali klasičnih soba kada smo došli u hotel, već su nam dali apartman dok se sobe ne oslobode, tj. na jedan dan. Oduševljen sam bio, nema reči. Vidite samo kakav pogled sa balkona:

Pogled 

Savršen pogled, neprocenjivo...

Palma 

 A ovo je bio pogled sa ležaljke! Najlepše je bilo ujutru, kada je bazen prazan, mirno kao na oblaku!

Pogled, opet 

Ovo je takodje pogled sa ležaljke. Namerno nisam stavljao neke klasike (znamenitosti grada, itd.), jer me to nije oduševljavalo koliko ovo...

Hol 

E ovo u ćošku je moja noga, da se ne zbunite. Inače, ovde smo takodje provodili mnogo vremena, i pili "koktele". U prevodu, instant sokove sa aromom hemikalija za pranje posudja, i jačinom acetona. Ali, rekao sam da neću da džangrizam!

 

 Imali smo par oluja dok smo bili tamo, i svaka je bila nekako posebna! Ma to sam se ja samo tripovao zato što nisam bio kući... Ali nema veze, slika mi se svidja.

Dogovor 

Ovde se dogovaram sa drugom koju ćemo jahtu kupiti, u čuvenom Port El Kantaui-u. Sa njim sam se video samo dva puta, pošto smo bili dosta daleko, ali mi je veoma prijalo. Kada vidiš nekog svog a nisi kod kuće bude ti milo!

Ja i Hatem 

I na kraju ja i šef recepcije hotela, koji je nevidjena faca. Hatem, koji nam je sve sredjivao preko reda i vodio me na trbušni ples. Hvala mu za to! 

Eto, dosta za ovaj put, možda postavim još neke, a možda i ne, kako mi dodje...

 


Komentari

 1. divno, divno !!! ;)
  i ja sam dzangrizalo za odredjene stvari, al oprastam sve za DOBRE KOKTELE :DDD

  Autor nastasja — 03 Apr 2010, 14:40

 2. Ocaravajuce...
  Obicno mnogo vise volim istorijse gradove nego egzotiku, ali ovome ne bih mogla odoleti :)
  Sigurna sam da si se divno proveo. :))

  Autor behappy — 03 Apr 2010, 16:13

 3. Nastasja, potpuno se razumemo! Nista ne moze zameniti dobar koktel! :-)
  Behappy, ja volim i jedno i drugo, zavisi od raspolozenja :-) Bilo je stvarno nezaboravno, i tesko je odoleti, priznajem...

  Autor sopran87 — 03 Apr 2010, 17:13

 4. Posle tekstova koje je objavila Ivana - Ivanizmi nakon putovanja u Tunis i posle svih slika koje sam videla, mogu samo da kažem da želim i ja da otputujem tamo. :)

  Ja uopšte nisam džangrizalo, meni bi tamo sve bilo taman kako treba. :D

  A imam i komentar na drugu sliku, odlična visina za skok. :D

  Autor Charolija — 06 Apr 2010, 14:42

 5. Nisam video njene slike, moracu da pogledam obavezno :-) Ja bih otisao ponovo, ali ne u isto mesto... Eto, opet ja :-)
  U svakom slucaju, ne znam da li bih smeo da skocim sa one visine, malo je mnogo 10000 metara :-) Ili nije?

  Autor sopran87 — 06 Apr 2010, 14:56

 6. Ono krilo u oblacima je famozno, ako naravno isto sleti kako treba .... Odlične fotke, dobar izbor. Sreća da si nam objasnio ono za tvoju nogu, inače bih se zabrinula da je došla nova moda, da tamo ženske nose krzno...

  Autor SanjaKokica — 07 Apr 2010, 21:35

 7. Hehehehe, duhovito od tebe kao i obicno :-) Moram napomenuti da nisam video ni jednu nogu tamosnje zenske populacije, ustvari... da li sam video zenu uopste?? Hmmmmm...

  Autor sopran87 — 08 Apr 2010, 16:45


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu