Kontra-nebuloze

Samo iskreno!

Generalna — Autor sopran87 @ 12:58

Nema šanse da budem kao ostali kad se budem zapošljavao. Ne volim standarde, pa da me ubiješ.

Jeste da nisam imao radnog staža, ali svi znamo da je CV ponekad (vrlo često) presudan u dobijanju posla. Ja ću ljudima sve lepo da kažem, biću iskren i direktan, pa kome se svidi svidi se, kome ne, šta da radim... 

Evo ga moj CV:

Potpuno nespreman za rad pod pritiskom, kao i prekovremeni rad, osim ako nije debelo plaćen. Iskreno me zabole za ciljeve Vaše kompanije ako platom ne mogu pokriti sve tekuće troškove, plus, da mi ostane za malo garderobe, knjiga, putovanja, izlaske, sport i provod.

Funkcionišem po principu, koliko para toliko muzike. Takođe me savršeno ne zanima što ste u problemima i očekujem da sve vaše zakonom predviđene obaveze, izvršite na vreme, kao i da poštujete sve praznike i godišnji odmor.

Sva je prilika da ću vas napustiti čim nađem nešto malo bolje.

Komunikativan s pristojnim i ljubaznim svetom, za budale imam kratak fitilj.

Psujem na nekoliko svetskih jezika, ali ozbiljnu prepisku i razgovor vodim samo na srpskom i engleskom, i ne gubite se s multinacionalnim korporativnim tripom, jer vam je i to previše.

Studirao sam 100 godina, ali smatram da je uspeh što sam uopste završio bilo šta u ovoj zemlji, ovakvoj kakva je. Usavršavam se stalno i bez vas, jer sam radoznao i mislim da život ima smisla i bez umiranja na poslu.

Reagujem samo na pozitivnu stimulaciju. Ne gušite me testiranjima i imbilding budalaštinama. Ako se već frljate sa tim zapadnjačkim forama, onda ponudite i zapadnjačku platu i uslove rada. To što ste pohađali dva, tri seminara,ne čini vas obrazovanom osobom.

Što ne znam, naučiću, nisam debil.

I da,postoje stvari koje bih u životu radio iz čistog entuzijazma, ali
žalim što vas moram obavestiti, da to nije posao koji Vi nudite.

 

 


Powered by blog.co.yu