Kontra-nebuloze

Ukusni otrov

Generalna — Autor sopran87 @ 20:30

Svi je vole, svi je piju. Dive joj se. Postoje zavisnici, leče se od nje.

Crna je, poput motornog ulja, ali može da se pije posle svega. Savršeno ide sa vinom, uz pelinkovac još bolje. Kada hoćemo da nam bude lakše popijemo je. Ima kofeina, te se pije i protiv umora. 

Eh, ta kleta Koka-Kola. Kiselina koja nam uzima kalcijum i mnogo je štetna, a opet je volimo. Ali, nije to sve. Za šta još možemo da je koristimo?

 Ako hoćete da očistite toalet, razlijte konzervu Koka-Kole po površini, ostavite sat vremena, pa potom isperite. Limunska kiselina iz napitka uklanja mrlje sa keramičkih površina!

Ako imate rdju na hromiranom braniku automobila, uzmite parče aluminijumske folije, i istrljajte branik sa koka-kolom.

U slučaju da imate rdju na automobilskom akumulatoru, samo pospite ovaj sok po delovima gde se uhvatila rdja i sačekajte da mehurići obave ostatak posla.

Ovaj napitak takodje pomaže pri otklanjanju masnih mrlja sa odeće! Polijte mrlju sa koka-kolom, dodajte deterdžent,  i protrljajte mrlje. Pomaže provereno.

Koka-kola ima Ph vrednost 3,4. Ta kiselina je dovoljna da rastopi zube i kosti. Pritom, gazirana pića nemaju hranljive sastojke (u smislu vitamina i minerala), pa praktično nemaju pozitivne efekte na organizam.

Jednom je održano takmičenje na Delhi univerzitetu pod nazivom "Ko može popiti više Koka-Kole?", i pobednik je popio 8 flaša. Umro je na licu mesta zbog previše ugljen-dioksida u krvi (a premalo kiseonika). Od tada, rektor je zabranio sva slična pića u studentskoj kantini.

Kada sam pročitao ovo nije mi bilo svejedno, moram priznati... Sladak otrov, zaista...

 

 Powered by blog.co.yu