Kontra-nebuloze

Pravi biser domaće estrade!

Video — Autor sopran87 @ 19:30

Vrlo prepoznatljiv glas, na žalost po lošem, stajling je takodje karakterističan, sve u svemu - Vendi! Peva u nekoj emisiji par pesama, mrtva pijana. Odlično da se čovek slatko nameje... Kako se vama čini? :-)


Retko ko bi oprao ovo...

Slike — Autor sopran87 @ 16:41

Kada dugo ne peremo svoj automobil često nam se dešava da ga ne vozimo više sa istim uživanjem kao kad je čist. Nikada nam nije palo na pamet da tu prljavštinu preokrenemo u umetničko delo! Neki su se setili da urade baš to, naravno da je i za to potreban talenat, i nakraju je ispalo neverovatno. Pogledajte...

 

 (Dalje)

Dobar zalogaj, uz dobru atmosferu...

Slike — Autor sopran87 @ 13:40

Nije isto kada naručite pljeskavicu na kiosku i kada sednete u restoran da pojedete tu istu pljeskavicu, jel da? A zamislite da sednete da jedete nešto mnogo lepše od pljeskavice i da pritom sedite u restoranu koji je pod vodom! To bi bio nezaboravan doživljaj... Ljudi koji su znali da će to privući pažnju su napravili mnogo restorana različitog izgleda i atmosfere, samo da bi im došlo što više gostiju.

 

Red Sea Star, Israel. Restoran pod vodom.

 (Dalje)

Luksuzno gledanje na sat...

Slike — Autor sopran87 @ 00:36

Postoje neke stvari koje "običan" čovek sebi ne može da priušti. Neke bi mu značile da može, neke su potpuno besmislene. Ja ne znam da li bih dao basoslovnu sumu novca na jedan sat, kad i onaj običan isto tako pokazuje koliko je sati! Statusni simbol? Pokazivanje moći? Verovatno ima i toga, ali ne mogu ni da poreknem da su neki od ovih primeraka prelepi... Da li bi nosili neki od ovih satova kad bibili u mogućnosti?

 

Kao što ćete videti, većina ovih satova ima na sebi dijamante, kristale ili poludrago kamenje, i napravljeni su tako da se vrlo lako uočava.

 (Dalje)


Powered by blog.co.yu