Kontra-nebuloze

Malo Ruskog roka! :-)

Generalna — Autor sopran87 @ 21:08

Evo malo Ruskog roka, jedna lagana pesmica koja govori o ljubavi, naravno metaforično... DDT je inače grupa koju mnogo volim zato što se razlikuje od ostalih Ruskih rok grupa po tekstovima, pre svega. U jednom intervjuu frontmen i tekstopisac grupe je izjavio kako se trudi da mu tekstovi budu što nerazumljiviji da bi ljudi morali da misle o čemu peva... Originalno, zar ne? :-)


Tuning & Styling

Slike — Autor sopran87 @ 19:52

Uvek sam se pitao kakav li je osećaj voziti ovakva kola... Em što su velika, em izgledaju super, ako su uz to i udobna onda je to definitivno moja želja! Bio bi mali problem oko parkinga, ali ne može baš sve da bude kako treba :-) Neka od njih su po meni ekstremno uradjena, neka su da se slatko nasmeješ, ali sva su odlična na svoj način!

 

 (Dalje)

Put Druida (I. deo)

Generalna — Autor sopran87 @ 15:43

Sledeća priča je samo početak jedne mnogo veće priče koju ću objavljivati u nastavcima. Autor će biti otkriven kasnije, kada malo dublje udjemo u radnju i likove...

 

 

Te večeri je spremanje trajalo kraće nego obično, nešto je Dripsija vuklo da izadje iz kuće. Nije ni gledao na sat, te je izašao 15 minuta ranije nego što je trebao, da bi se našao sa Tristom. Dok je čekao, zapalio je cigaru, i na trenutak su mu kroz glavu proletele misli o onom srahu da otvori vrata kad je bio mali, ali on kao i uvek pomisli kako su to bile gluposti i kako bi mu bolje bilo da razmišlja sta da kupi za pare koje je izmolio. Bilo je hladno, nenormalno hladno za to doba godine i para je izlazila zajedno sa dimom iz njegovih usta. Mrzeo je da čeka. Uvek je to prebacivao kad bi neko kasnio, ali ovaj put Trista je došla na vreme. Poljubili su se na blic i Drpsi je krenuo da joj priča kako će večeras da bude dobra muzika. O kako je samo bio uzbudjen, prvi put izlazi na to mesto o kom su mu svi pričali, na taj čuveni splav Oktopod.

 (Dalje)

Slika dana

Slike — Autor sopran87 @ 11:11

Da li ovo radi? I živo me zanima kome je pala na pamet ovakva ideja...

 


Neobičan nameštaj

Slike — Autor sopran87 @ 00:31

Kreator je Michael Haillard, i koristi uglavnom kožu životinja kao materijal. Dodatak su rogovi, a čak je i unutrašnjost nameštaja ispunjena osušenim organima životinja ili kožom. Šta mislite o ovakvom nameštaju? Sa čim ovo uklopiti? Izgleda nekako mračan, zar ne? Ja sam bar stekao takav utisak... Pogledajte slike, sve će vam biti jasno.

 

 (Dalje)


Powered by blog.co.yu